Pe site-ul www.magazinuldecosmetice.ro aveti doua modalitati de a plasa o comanda:

         1. Comanda telefonica:

    
    Apeleaza, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00  si Sambata in intervalul 09:00 – 14:00, numerele de telefon (+40 759 777 771)  sau (+40 722 472 266) , pentru a fi directionat catre un operator dedicat comenzilor telefonice. Apelarea acestor numere implica din partea dumneavoastra sa cunoasteti bine ce produs/ produse doriti sa achizitionati si codul comercial al produsului/ produselor. Comunica operatorului datele tale de identificare si urmeaza instructiunile ce ti le va furniza acesta.

         2. Comenzi prin intermediul magazinului online:


     Folosirea magazinului online www.magazinuldecosmetice.ro cu cos de cumparaturi.

    Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului „ADAUGA IN COS” prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului.
     Dupa adaugarea in cos a produsului/ produselor pe care doriti sa le achizitionati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului „Finalizare” care va deschide o noua fereastra cu toate detaliile legate de:
 – inregistrarea unui cont nou, comanda fara cont sau client existent;
 – date personale: nume, prenume, adresa de e-mail, numar sau numere de telefon;
 – adresa de facturare: nume, prenume, nume firma, CUI, numar registru, oras si judet;
 – debifati daca adresa de livrare este alta fata de cea de facturare: „Adresa de livrare este aceeasi cu cea de facturare„;
 – metoda de livrare;
 – metoda de plata;
 – daca am un cupon sau voucher;
 – cosul de cumparaturi, unde imi este afisat produsul/ produsele si daca doresc sa actualizez ceva la acestea;
 – daca doresc sa adaug comentarii despre comanda;
 – daca doresc sa ma abonez la newsletter-ul site-ului, trebuie sa bifez casuta;
 – OBLIGATORIU, am citit si sunt de accord cu „Termeni si conditii” si „GDPR” ale site-ului.
 
     Dupa completarea datelor de mai sus, dupa verificarea acestora, apasand butonul „Plaseaza Comanda„, trimit comanda pentru a fi procesata de catre un operator www.magazinuldecosmetice.ro In site va va fi afisat un mesaj „Comanda a fost finalizata cu succes!„, pentru mai multe intrebari nu ezitati sa ne contactati.

    In maxim 30 de minute, veti primi un e-mail pe adresa dumneavoastra cu toate detaliile comenzii. Daca aveti ceva intrebari nu ezitati sa ne contactati prin e-mail sau la numerele afisate in site.

MODALITĂȚI DE PLATĂ
1) SISTEM RAMBURS
Metoda de plată cel mai mai frecvent utilizată. Curierului achitați contravaloarea produselor specificată în comandă , la momentul livrării și primirii produselor.

2) ONLINE CU CARDUL
Daca se alege metoda platii cu cardul, in momentul finalizarii comenzii aveti posibilitatea de a alege plata online cu cardul. 


     Va multumim pentru ca ati ales sa va faceti cumparaturile pe site-ul nostru!
     Echipa www.magazinuldecosmetice.ro